Shërbimi Porosive - Service Delivery

Zgjidh produktin nga MENU-ja më poshtë dhe dërgo porosinë tënde Online. Bëni porosinë tuaj në faqen tonë dhe brenda pak minutash, porosia do të vijë në adresën tuaj. Bëni plotësimin e porosisë suaj në mënyrë të thjeshtë dhe të shpejtë në faqen tonë.

SUPA

PASTA

TRADICIONALE

ZGARA

PIJE

SALLATAT

RIZOTO

MAKARONA

PILAF

SHOQERUESE

BIRRA PA ALKOL

VERA PA ALKOL

EMBELSIRA

Sasia Total
0 cope 0 leke