Restaurant Menu

Menuja e re e rekomanduar nga restoranti përmban një përvojë të jashtëzakonshme, duke përfshirë specialitetin e ditës. Çdo gjë në këtë menynë zgjidhet me kujdes për të siguruar një përvojë kulinarisht të pasur dhe të kënaqshme për klientët. Specialiteti i ditës shënon një ndryshim të vazhdueshëm në ofertën e restorantit, duke garantuar një shkëlqim të veçantë dhe shije të rralla!

MENU DHE CMIMET

"Ne restorantin tonë të veçantë dhe të bukur, ju ftojmë çdo ditë të përjetoni një përvojë të paharrueshme. Menuja jonë e plotë është si një udhëtim në shije, duke sjellë para jush gatime të pasura në shije nga kuzhina jonë me përvojë dhe kreativitet, së bashku me listën e çmimeve për çdo artikull. Ju ftojmë të na bashkoheni për një përvojë gastronomike të jashtëzakonshme."

SUPA

Supë me perime

220 leke

Delicious and healthy soup

Supë me krem pule

250 leke

Cream of chicken soup

Supë me krem brokoli

250 leke

Broccoli cream soup

Supë me thjerza

250 leke

Lentil soup

Supë me pasha qofte

250 leke

Soup with meatballs

PASTA

Spaghetti me gjalpë

170 leke

Spaghetti with butter

Spaghetti me salcë domate

280 leke

Spaghetti with tomato sauce

Spaghetti Carbonara

200 leke

Spaghetti Carbonara

Pene arabiata

250 leke

Penne arabiata

Pene 4 djathrat

280 leke

Pene 4 cheeses

Linguine me pulë dhe kërpurdha

300 leke

Linguine with chicken and mushrooms

Tagliatelle bolognese

300 leke

Tagliatelle Bolognese

Tagliatelle pesto genovese

350 leke

Genovese pesto tagliatelle

Njoki me salcë domate

250 leke

Gnocchi with tomato sauce

Njoki 4 djathrat

350 leke

Gnocchi 4 cheeses

Cannelloni ricotta e spinaci

350 leke

Ricotta and Spinach Cannelloni

Lasagna bolognese

400 leke

Lasagna bolognese

TRADICIONALE

Burani me spinaq

270 leke

Burani with spinach

Qofte korçe me lëng

250 leke

Juicy meatballs

Kimë me vezë

300 leke

Chime with eggs

Tasqebab (gullash)

350 leke

Tasqebab (goulash)

Bizele me fileto pule

350 leke

Peas with chicken fillet

Bizele me mish viçi

380 leke

Peas with beef

Bishtaja me fileto pule

330 leke

Green beans with chicken fillet

Bishtaja me mish viçi

380 leke

Beans with beef

Turli pule me fileto pule

330 leke

Chicken stew with chicken fillet

Turli me mish viçi

380 leke

Beef stew

Musaka me patate dhe mish

380 leke

Potato and meat moussaka

Speca të mbushura

300 leke

Stuffed peppers

Patllixhan i mbushur

350 leke

Stuffed eggplant

Klitharak me kofshë pule

350 leke

Klitharak with chicken thighs

Kofshe pule me jufka

350 leke

Chicken thighs with noodles

Kofshe pule me patate

350 leke

Chicken thighs with potatoes

Kofshe pule me pilaf

270 leke

Chicken thighs with pilaf

Kofshe pule me pure

270 leke

Mashed chicken thighs

Kofshe pule me gjitha me patate

350 leke

Whole chicken thighs with potatoes

Kofshe pule me gjitha me pilaf

350 leke

Kofshe pule me gjitha me pilaf

Kofshe pule me gjitha me pure

350 leke

Whole chicken thighs with puree

Fileto pule pana kërpurdhë

500 leke

Chicken fillet with mushrooms

Tavë dheu me mishë viçi

400 leke

Beef casserole

Mëlçi viçi

600 leke

Beef liver

Rosto viçi me pure

700 leke

Roast beef with mash

Eskallope viçi pana kërpurdha

800 leke

Veal escalope with mushrooms

Tavë Kosi

500 leke

Kosi Casserole

Mish qengji me patate

600 leke

Lamb with potatoes

Mish qengji me pilaf dhe patate

800 leke

Lamb with pilaf and potatoes

Byrek me qumësht

150 leke

Milk pie

Byrek me qep domate

200 leke

Tomato pie

Byrek me djath dhe spinaq

200 leke

Spinach and cheese pie

ZGARA

Qebapa ( 6 copë)

250 leke

Kebab (6 pieces)

Qofte ( 6 copë )

240 leke

Meatballs (6 pieces)

Pleskavicë i vogël

150 leke

Little Pleskavica

Pleskavicë i madh

300 leke

Great Pleskavica

Pleskavicë e mbushur

400 leke

Stuffed pleskavica

Shish qebapa

350 leke

Shish kebab

Virshlle

350 leke

hot dog

Suxhuk

350 leke

Sausage

Fileto pule zgare

250 leke

Chicken tenderloin

Mëlçi viçi zgare

500 leke

Liver veal zgare

Bërxollë viçi

800 leke

Beef chop

Biftek Viçi

800 leke

Beef steak

Bërxollë qengji

800 leke

Lamb chops

PIJE

Ujë pa gaz

70 leke

Still water

Ujë me gaz

70 leke

Sparkling water

Uje pa gaz i madh

100 leke

Great still water

Uje me gaz i madh

100 leke

Great sparkling water

Dhallë

100 leke

Buttermilk

Coca Cola

130 leke

Coca Cola

Coca Cola Zero

130 leke

Coca Cola Zero

Fanta Exotic

130 leke

Fanta Exotic

Fanta Portokall

130 leke

Orange Fanta

Fanta Lemon zero

130 leke

Fanta Lemon zero

Bravo Pjeshkë

130 leke

Well done Peach

Bravo Mollë

130 leke

Bravo Molla

Bravo Rrushi

130 leke

Bravo black grapes

SALLATAT

Sallatë ulliri

250 leke

Olive salad

Sallatë 3 Kolore

250 leke

Salad 3 Colors

Sallatë Turshi Mikse

250 leke

Mixed Pickle Salad

Sallatë Jeshile

250 leke

Green salad

Sallatë Fshati

250 leke

Village salad

Sallatë me panxhar

250 leke

Beet salad

Sallatë me spinaq

250 leke

Spinach salad

Sallatë me perime të ziera

250 leke

Salad with boiled vegetables

Sallatë Greke

300 leke

Greek salad

Sallatë Rukola

300 leke

Arugula salad

Sallatë me perime të pjekura

300 leke

Roasted vegetable salad

Sallatë Cezar

350 leke

Caesar salad

Sallatë Caprese

350 leke

Caprese salad

RIZOTO

Rizoto me gjalpë

200 leke

Risotto with butter

Rizoto primavera

250 leke

Risotto primavera

Rizoto me fileto pule

300 leke

Risotto with chicken fillet

Rizoto 4 djathrat

350 leke

Risotto 4 cheeses

MAKARONA

Jufka

170 leke

Noodles

Jufka me kofshë pule

350 leke

Noodles with chicken thighs

Jufka me fileto pule

400 leke

Noodles with chicken fillet

PILAF

Pilaf

150 leke

pilau

Pilaf me qofte shtëpie

250 leke

Pilaf with homemade meatballs

Pilaf me suxhuk kosove

300 leke

Pilaf with Kosova sausage

Pilaf me fileto pule

350 leke

Pilaf with chicken fillet

Pilaf me romstek

300 leke

Pilaf with romstek

Pilaf me kofshë pule

250 leke

Pilaf with chicken thighs

Pilaf me krah pule

300 leke

Pilaf with chicken wings

Pilaf me mëlçi viçi

350 leke

Pilaf with beef liver

Pilaf me biftek viçi

700 leke

Pilaf with beef steak

Pilaf me rosto viçi

700 leke

Pilaf with roast beef

Pilaf me bërollë viçi

800 leke

Beef shank pilaf

Pilaf me bërollë qengji

800 leke

Pilaf with lamb leg

SHOQERUESE

Kos

130 leke

Yogurt

Tarator me kos

180 leke

Tarator with yogurt

Djath i bardhë

180 leke

White cheese

Djath i bardhë furre

180 leke

Baked white cheese

Djath Kaçkavall

200 leke

Yellow cheese

Djath Kaçkavall furre

220 leke

Baked Kaçkavall cheese

Salcë kosi me arra

250 leke

Sour cream with nuts

Xaxiq

180 leke

Xaxiq

Patate Frite

150 leke

French Fries

Patate Furre

170 leke

Baked Potatoes

Pure patatje

180 leke

Mashed potatoes

BIRRA PA ALKOL

Birra Bavaria 0.00%

150 leke

Bavaria beer 0.00%

Birra Heinken 0.00%

200 leke

Heinken beer 0.00%

VERA PA ALKOL

Lussory e kuqe 0.00%

1300 leke

Red Lussory 0.00%

Lussory e bardhë

1300 leke

White Lussory

EMBELSIRA

Krem Karamel

150 leke

Custard

Zup

150 leke

Zup

Sallatë me ftura

200 leke

Sallatë me ftura