+355692175478

Telefono per porosine tuaj

Rruga Bardhok Biba N3 / 31

Tirane Albania

Orari punës

Nga 09:30 deri 22:00

Mirë se vini në Restorant Ulqini

Restoranti "Ulqini" në Tiranë ofron një ambient të jashtëzakonshme të atmosferës tradicionale shqiptare dhe shijes autentike të ushqimeve. Ky lokal shërben si një pikë referimi për ata që dëshirojnë të përjetojnë kulturën dhe gastronominë e pasur të Shqipërisë. Nëse jeni në kërkim të një ambienti të bukur me ushqime autentike shqiptare, Restoranti "Ulqini" është zgjedhja e duhur. Me një atmosferë të ngrohtë dhe mikpritëse, dhe një gamë të gjërë të ushqimeve tradicionale, kjo destinacion përfaqëson një përvojë të paharrueshme për të shijuar kulturën dhe kuzhinën e pasur të Shqipërisë.

0 Produkte
0 Oferta
0 Klienta
0 Punonjës